2. Papa Love az Animefordítások oldalán

Mint azt már a Bemutatkozásban is utaltam rá, ide is ki fognak kerülni a fontosabb hírek az Animefordításokról (és a Yugiohésegyébről, de inkább az Animefordításokról). Viszont hogy ennek legyen értelme, ezért írok hozzá egy-két gondolatot is, és nem 100%-ban másolom át, illetve ide 1 nappal az ottani kikerülés után teszem fel. Jöjjön az első ilyen:

…Még mindig lehet szavazni, és nem is fölösleges (Animefordításokon a Mentett Bejegyzések menüpont alatt található a Szavazás). A múlt heti feltöltés (Papa Love 1. rész, lásd itt) elég jól szerepelt, Videán egy hét alatt 9974 megtekintés, ebből 424-szer végig is nézték. 1-szer továbbküldték. Indavideón 1 881 megnyitás volt, ebből 1 127 indítás, ebből pedig 38 végignézés. Megáról csak ketten töltötték le, ebből az egyik én voltam letesztelni, hogy működik-e a link (működik). Továbbá 6 új regisztrált felhasználóval gazdagodott az oldal 19-én kívül minden nap egy. Jövő héttől Shoujo Sect: Innocent Lovers videók indulnak, amihez a feliratot még Member (ha valaki nem ismerné, kattintson ide) szolgáltatta (történt ez karácsonykor, lásd itt), részletek jövő héten.

Papa Love: A 2. rész innen tölthető és nézhető. A két OVÁhoz tartozik még 2 Visual Novel, ami letölthető AA-ról (japánul). Linkek:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?visualnovel.644
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?visualnovel.645

És most jön a ráadás: Azért is kellett elkezdeni hentaijal foglalkozni, mert már több, mint 8 hónapja nem frissült érdemben az oldal, de amit régóta tervezek rá, a Detective Conan, még nincs kész. Másik ok nyilván a már említett szavazás eddigi részeredménye, ami azóta még inkább elment a 18+-os tartalom felé, mint nyilvánvaló, a szex elad. “It’s all right to jerk off the cartoons/The Japanese do it every day.” (The Haunted World of El Superbeasto) (nem fordítom le, mert túl sztereotip, rasszista és alpári), most érzem, hogy aláástam minden tekintélyemet, ha volt eddig, de van benne igazság, ezt bizonyítja az is, hogy egy hét alatt mennyien nézték meg a Papa Love első részét (lásd fentebb).

Leave a comment