5. Shoujo Sect: Innocent Lovers 1. rész az Animefordítások oldalán

Először a Shoujo Sect: Innocent Loversről: karácsonykor elkértem Member feliratait, ő megosztotta, ebből három volt hentai, amiből kettő fenn van az Usteam ftp-jén, tehát elég könnyen elérhetők, a harmadik, ez viszont nincs fenn, egy olyan oldalon találtam rá, ahol napi egy részt lehet letölteni, vagy fizetni kell érte, ezért elhatároztam, hogy felöltöm ezeket a részeket Megára, ahonnan, már korlátlanul tölthető. Membert nem akartam a feliratégetéshez az engedély miatt zavarni, úgyhogy ebből nem lesz online nézhető változat, a feliratot meg mindenki hozzá tudja tenni a videóhoz, aki nem, az írhat nekem privát üzenetet, és segítek. (Tényleg.)

Mint az látható, még mindig lehet szavazni, és szerintem érdemes. A múlt heti feltöltés hasonlóan jól szerepelt, mint a két héttel ezelőtti. Videán egy hét alatt 7528 megtekintés, ebből 259-szer végig is nézték. Indavideón 5 352 megnyitás volt, ebből 2910 indítás, ebből pedig 82 végignézés. Megáról csak ketten töltötték le, ebből az egyik megint én voltam letesztelni, hogy működik-e a link (működik). Továbbá 2 új regisztrált felhasználóval gazdagodott az oldal.

A szokásos ráadás: Megás letöltés annyira nem népszerű, mint az online megtekintés, kíváncsi vagyok, hogy fog-e a letöltésszámon változtatni, hogy nincs online verzió.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s