8. Shoujo Sect és nyelvtanulás az Animefordítások oldalán

Shoujo Sect: Innocent Lovers: A háromrészes OVA egy 16 fejezetes mangából készült: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?manga.26647, illetve tartozik hozzájuk egy melléktörténet is, szintén manga: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?manga.17491. Magyar fordítás nincs hozzájuk.

A múlt héten elfelejtettem meghosszabbítani a szavazást, úgyhogy most megint kint van holnapig. (Azaz máig. Ezért kell mindent szépen nyugodtan csinálni, mert különben elrontja az ember. És ha már elrontotta, akkor helyre is kell hoznia, ahogy tudja.)
Lehet, hogy eszetekbe sem jutott, hogy a nyelvtanulást lehet keresztezni a 18+ kategóriával, de mégis (a káromkodások miatt korhatáros). Itt van a Pixel Maritan könyve (legalábbis egy részlete), ami angolt és viselkedést tanít japánoknak. Jövő héttől már rendesen fogok a nyelvtanulással is foglalkozni, illetve jön az egyetlen fordításom online videóval és letöltési lehetőséggel.

…a hentai animék japán megjelenéseinek oldalához vezető linket, ami mostantól a Linkekből is elérhető (szintén a szavazás állása miatt).

Hozzáfűznivaló: Pixel Maritan borítója az oldalon látható. Nyelvtanulásnál nem kell nagy dolgokra gondolni. Akartam még valamit írni, de felesleges. A lényeg, hogy most még egy pontot kipipálok a szavazásból.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s