10. Animefordítások: Isshoni Training Ofuro: Bathtime with Hinako and Hiyoko OVA, hiragana táblázat, animék megjelenési ideje, statisztika és megjegyzések

…felkerült az Isshoni Training Ofuro: Bathtime with Hinako and Hiyoko OVA letölthető, illetve online nézhető változatban. Van két előzménye, amelyek szintén OVÁk: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2322 és http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2173

A nyelvtanuláshoz felkerült egy hiragana táblázat, jövőhéten következik a katakana táblázat.

Az animék aktuális japán megjelenéseiről szóló oldalról pedig kikerül(t) egy link, ahol lehet követni az éppen aktuálisan Japánban futó animék részeinek megjelenési időpontjait percre pontosan.

Ami a statisztikát illeti, ketten letöltötték rajtam kívül a Shoujo Sect: Innocent Lovers 3. részét (bár a 2. részt azóta sem töltötte le senki). Illetve az elmúlt héten kivételesen sokan, 7 felhasználó regisztrált (örülünk).

Szubjektivitás: A szokásos borítóképet itt nézhetitek meg. Mivel ezúttal az én feliratomhoz került fel videó, ejtenék pár szót a feliratról is: Ez az eddigi első és egyetlen feliratom, amit 2011 nyarán készítettem, és tavaly januárban (Animefordítások indulása) javítottam, bár még így sem tökéletes. Egy ecchi, amit meg akartam nézni, de nem volt hozzá felirat, ezért csináltam egyet. Nem túl nehéz nyelvezete miatt jó volt gyakorlásnak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s