20. Conan, a detektív 4. rész az Animefordítások oldalán

Felkerült az oldalra a Conan, a detektív felújított változatának 4. része magyar szinkronnal (a 3. részt még nem újították fel), a letölthető változatnál megmaradt a japán hang is, ha valakit csak úgy érdekelne. A részről: Az ifidetektívek megalakulása. Megjegyzés, ez volt a legnehezebb, 22 vágás kellett, és többnyire csak lerövidítettek jeleneteket, nem hagytak ki. OP: 26. 530~546 Everlasting Luv (előadó: BREAKERZ) ED: 33. 530~539 Doing all right (előadó: GARNET CROW). A következő rész november 14-én jön.

Statisztika: Múlt héten elmaradt, mert pénteken volt frissítés, úgyhogy azt is pótlom:
A Conan, a detektív 2. részét egy hét alatt 10-en kezdték el nézni Videán, de senki nem nézte végig, indavideón 225-ször jelent meg, ebből 15-en kezdték el nézni, de a végére már senki nem jutott.
Az Anitore EX! 1. részét egy hét alatt 11-en kezdték el nézni Videán, 1 valaki végig is nézte, indavideón 202-ször jelent meg, ebből 133-an kezdték el nézni, és 12-en a végére is értek.
Az Anitore EX! 2. részét egy hét alatt 6-an kezdték el néni Videán, és ezt is végignézte valaki, indavideón 491-szer jelent meg, ebből 123-an kezdték el nézni, és 10-en értek a végére.

Megáról nem tölt senki, ha ez így folytatódik, a következő projektek már nem lesznek Megán.

Megjegyzések: A szezonos projekt, az Anitore! EX, aminek még én sem tudom leírni a címét, jobban teljesít, mint a szinkronos, amin meglepődtem. Vagy a hossz vagy a frissesség vagy a jó időzítés az oka (a történet nem lehet, mert abban a Conan a jobb).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s