27. Detective Conan 12. rész az Animefordításokon

Felkerült az oldalra a Conan, a detektív felújított változatának 12. része magyar szinkronnal (a 11. részt sem újították még fel), mostantól kiegészítő felirat is lesz, a letölthető változatnál megmaradt a japán hang is, ha valakit csak úgy érdekelne. A részről: Itt jelennek meg először a kitűzők és a gördeszka. OP: 26. 530~546 Everlasting Luv (előadó: BREAKERZ) ED: 33. 530~539 Doing all right (előadó: GARNET CROW). A következő rész december 12-én jön.

Statisztika: A múltheti két Anitore! EX részt Videán 19-en illetve 30-an kezdték el nézni, a végére 1-en értek az elsőnél, a másodiknál senki, Indavideón pedig 194-szer illetve 132-ször jelent meg, amikből 35-ször illetve 26-szor kezdték el nézni, a végére pedig 6-an illetve 4-en értek. Megáról megint nem volt letöltés.

Megjegyzés: A Conan, a detektív így is érthető, hogy kimaradnak részek, úgyhogy az senkit ne tántorítson el, hogy hiányos. A múlt héten eléggé lehúztam az Anitore! részeket, de amit írtam, jogos volt, az a baj, hogy a készítők sem tudják, hogy mit akarnak kezdeni ezzel, majd jövőhéten meglátjuk a következő 2 részt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s