33. Karácsony

Mindenhova szoktam karácsonyra tartalmakat feltölteni, ahogy az jó adminhoz illik. Most ezeket nézzük sorba:

Yugioh és egyéb (inkább egyéb):

Eléggé halovány az oldal mostanában, de azért a régóta ígért dolog most felkerült, de előtte frissült a fillermérő a Dragon Ball sorozattal (mert azt néztem mostanában). A South Park 6. évadának egyetlen karácsonyi éneke is felkerült, holnap pedig jön a 7. évadé (igen, holnapután meg a 8. évadé, itt csak a másodikat fogom jelezni egy kisebb visszaemlékezéssel, mert annyit érdemel).

Boldog karácsonyt!

Animefordítások (már a könyökén jöhet ki annak az egy-két embernek, aki a blogra téved):

Elérkezett a karácsony (ha valaki nem vette volna észre), ennek alkalmából az ígért Conan, a detektív 21. része mellett más dolgok is kerültek fel. Nem feliratok, mint tavaly (csak hogy promózzam magam), de remélem, hogy valakinek tetszeni fognak:
1.) lenyíló menü a videós projekteknek, mert őszintén szólva össze-vissza voltak már, így belepakoltam őket egy pontba, hogy átláthatóbbak legyenek. (lehetett volna eleve így csinálni az elejétől kezdve, de így mégiscsak eggyel több pont van a karácsonyi listán)
2.) módosult a szabályzat 7. pontja, mert az egy éves inaktivitás kicsit szigorúnak tűnt (értsd: megfelezte a regisztrált felhasználók számát a tavaly ekkorihoz képest) egy ilyen kis oldalnál, úgyhogy megnöveltem másfél évre.
3.) indavideó és Facebook beágyazást tettem a főoldalra, egész sokáig szenvedtem vele (kb. 1 órát, úgyhogy becsüljétek meg), és azt hittem, hogy az összes oldalon látszódni fognak, de legalább a főoldalon (illetve azóta néztem, hogy még néhány másik oldalnál is, de például a letöltéseknél nem) ott vannak a menü alatt.
és a 4.) a Detective Conan, a részről, ami egész érdekes: Itt jelenik meg először Wataru Takagi, érdekes, hogy mivel ez filler epizód, a mangában csak a 171. fejezetben szerepelt először (később), ezért a seiyuuja után nevezték el. Ha valakit pedig csak az Opening és Ending érdekelne: OP: 40. 774~789 WE GO (előadó: BREAKERZ) ED: 49. 763~803 Kimi e no Uso (előadó: VALSHE)

Nem maradt más hátra, minthogy boldog karácsonyt kívánjak, találkozunk szilveszterkor!

Mivel nem szoktam az ottani képet ide átemelni, úgyhogy csak ennyit mostanra:

holiday-gift-box-free-desktop-wallpaper-5120x2880

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s